Lama Jigme Yeshe Dorje

Lama Jigme Yeshe DorjeMeditador experimentat i autèntic del llinatge Drukpa. Des de 1989 practica el budisme i des de 1997 segueix a Sa Santedat el Gyalwang Drukpa, de qui ha rebut iniciacions del llinatge i nombroses ensenyances. Sota la seva guia ha fet diferents retirs i pelegrinatges a l’Índia i Nepal.

 

 

 

 

 

 

 

Ha realitzat diversos retirs de meditació en solitari, i entre 2009 i 2013 va realitzar el retir tradicional de 3 anys tres mesos, 3 setmanes i tres dies, per a la qual cosa va rebre prèviament les benediccions de S. S. el Gyalwang Drukpa.

Lama Jigme Yeshe Dorje

Amb l’autorització de S. S. el Gyalwang Drukpa, per encàrrec de Vn. Drubpön Ngawang Tenzin, representant a Europa de S.S. Gyalwang Drukpa i director espiritual de Drukpa Plouray (França), seu europea del llinatge, i amb el seu consell, dirigeix les pràctiques i els aspectes espirituals al centre Drukpa Barcelona.

 

 

 

 

A més, realitza cursos periòdics de meditació als centres Drukpa de Barcelona, Donostia – Sant Sebastià i Toulouse (França) que són una ocasió per rebre de manera individualitzada i personal savis consells directes i aguts per a la pràctica.

 

Lama Jigme Yeshe Dorje