Conèixer la flora mediterrània i fauna associada

20 / abril / 2024 Conèixer la flora mediterrània i fauna associada. Recorregut Parc Montjuïc. 10:30

Aquesta activitat, a càrrec de Jigme Yönten, forma part del projecte “Meditació en acció i defensa del medi ambient” que es desenvolupa en dues parts, la primera de gener a juliol. La segona de setembre a desembre.

Davant la situació d’emergència en la qual ens trobem plantegem una sèrie d’activitats per promoure la nostra implicació, acció, en el respecte i defensa del medi ambient seguint l’ensenyament de Buda.

Amb la conferència i ensenyaments de Kyabje Drukpa Thuksey Rinpoche, el 19-21 gener 2024, es va introduir i va centrar el tema, què i com fer respecte a la protecció del medi ambient segons l’ensenyament de Buda.

Amb l’activitat del dia 2 de març i ara amb aquesta activitat es tracta de conèixer i reconèixer el medi en el qual vivim, en concret, les plantes mediterrànies i els essers – animals que hi viuen. Observar en profunditat i experimentar formes, olors, textures, a través dels sentits que són les finestres de les quals disposem com a humans per relacionar-nos amb el medi.

Es farà un recorregunt, observant i apreciant, des del Funicular de Montjuïc fins, i per, els Jardins Joan Brossa.

L’ experiència de conèixer i entrar en contacte amb les plantes en dona la possibilitat de ser més conscients del medi en el qual vivim, d’aprendre a valorar-lo, així podrem respectar-lo i prendre’n cura.

Després amb Lama Jigme Yeshe, els dies 10 i 11 de maig, a través de la meditació, s’aprofundirà l’experiència.

Finalment, el dia 29 de juny hi haurà una presentació de les activitats que duu a terme l’escola Drukpa en defensa del medi ambient mitjançant l’organització humanitària Live to Love.

Dia: 20 d’abril

Hora: 10:30 – 13:30

Lloc: Parc de Montjuïc.

Aportació suggerida: 10€

Inscripció: https://forms.gle/iJFuQDNCGT1d6Wn6A

Info: drukpa.barcelona@gmail.com