23 Oct – Des Explorar la visió filosòfica budista L J Yeshe

Explorar la visió filosòfica budista –  Dirigit per Lama Jigme Yeshe. Drukpa Barcelona. Passeig de Sant Joan 172, 1r -1a.

Sis sessions, que tindran lloc d’octubre a desembre 2023, d’estudi, reflexió – contemplació i meditació – posada en pràctica -, d’alguns aspectes filosòfics del Buda Dharma – ensenyaments de Buda -, a través de diferents textos.

Dijous, dia 5 d’octubre 2023

Què és el mestre/a? Els tres aspectes: exterior, interior i secret. Què és la devoció? La influencia espiritual. La relació amb el mestre/a.

A partir del text: Llamada al Gurú desde lejos. Composta per Künkhyen Pema Karpo, el IV Gyalwang Drukpa.

Dijous, dia 26 d’octubre 2023

El cultiu de la bodhichitta, l’actitud oberta no egocèntrica, l’obertura de cor a tots els éssers. Un mètode hàbil intel·ligent. Els diferents aspectes.

A partir del text: Súplica al linaje de los votos de bodhicitta en la tradición del Madhyamika. Composta per Kyabje Trulshik Rinpoche.

Dijous, dia 23 i 30 de novembre, i 7 de desembre 2023

Aproximació general a les pràctiques preliminars especials, o no comuns, del mahamudra: Refugi i bodhichitta amb postracions, purificació de Vajrasattva, ofrena del mandala, Guru Ioga. En general, es pot dir que aquestes pràctiques inclouen molts dels aspectes de la filosofia budista.

A partir del text: Práctica preliminar de Gurú Yoga. Compost per l’actual Gyalwang Drukpa.

Dijous, dia 14 de desembre 2023

Inici de l’estudi i pràctica de uno de los preliminares especiales: Vajrasattva

Pràctiques formals graduals que ajuden a establir nous hàbits de pensament y paraula i acció, per tal d’acumular mèrit – energia positiva – i purificar energia negativa, abans de passar a la pràctica principal, la pràctica de la vacuitat, el mahamudra.

Hora: 19:15

Inscripció, enllaç: https://forms.gle/S9LMuDEB9JVRh1AEA

Aportació voluntària:  5€ per sessió (despeses de lloguer sala).

Informació: drukpa.barcelona@gmail.com