Carta de Drubpön Ngawang (9-07-2018)

Avisos Carta de Drubpön Ngawang

9 juliol 2018

Com ja sabeu, com que es van reunir totes les condicions, S’Eminència Bairo Rinpoche va passar al paranirvana al setembre de 2017 al centre Drukpa Plouray on el seu cos va romandre durant els 49 dies abans de la cerimònia de cremació. Sa Santedat el Gyalwang Drukpa i Mayum-la, presents al llarg d’aquest esdeveniment, van estar molt contents per la forma en què va transcórrer tot aquest període i tots vam rebre moltes benediccions.

Aviat farà un any que S’Eminència Bairo Rinpoche va passar al parinirvana i, d’acord amb el calendari tibetà, es duran a terme cerimònies molt importants del 23 de al 25 d’agost de 2018 al monestir de Bairo Ling a Kahtmandu en presència de Sa Santedat i Mayum-La.

Sa Santedat em va demanar que assistís a les cerimònies; paral·lelament Drukpa Plouray organitza un pelegrinatge de dues setmanes al Nepal del 20 d’agost al 3 de setembre de 2018.

Joël Huguet és a càrrec de l’organització i properament s’enviarà més informació i els formularis d’inscripció.

Al programa plantejo visitar al monestir de Sa Santedat: la Muntanya Druk Amitabha a Kathmandu. També anirem a diferents llocs sants com les estupes de Boudhanath i de Swayambhunath a Kathmandu, a més anirem a Maratika, a l’est del país, a les coves on Guru Rinpoche va aconseguir la immortalitat. Allà farem un retir de quatre dies (anada a Maratika el 27 d’agost, tornada l’1 de setembre).

Us animo a participar a aquesta peregrinació en la mesura de les vostres possibilitats.

Les meves oracions són amb vosaltres

Drubpön Ngawang Tenzin