Carta de Vn. Drubpön Ngawang (04-07-2018)

Avisos Carta de Drubpön Ngawang

4 juliol 2018

A tots els amics del Dharma.

Aviat farà un any que Kyabje Zhichen Guru Bairo Rinpoche va passar al parinirvana.

Al centre de Plouray, es van dur a terme les cerimònies fúnebres i la cremació del Kudun. Això és una gran benedicció per al centre.

Vaig demanar a Sa Santedat que tornés aquest estiu a Plouray per commemorar l’aniversari del parinirvana de Kyabje Zhichen Guru Bairo Rinpoche, però Sa Santedat va considerar preferible que aquestes cerimònies es duguin a terme a Katmandú, Nepal, al monestir de Bairoling. Les cerimònies es duran a terme del 23 al 25 del agost pròxim.

Sa Santedat em va demanar que hi participés. Tots els qui vulguin acompanyar-me i participar en aquestes cerimònies, són benvinguts.

Aprofitant la meva presència al Nepal, planejo tornar a Maratika on realitzarem un retir d’Amitayus durant alguns dies. He demanat a Joël que organitzi aquest viatge al Nepal. Els propers dies rebreu les modalitats d’inscripció i altres detalls relacionats amb aquest viatge.

Estava programat que S’ Eminència, Gyaltsen Tulku Rinpoche vingués a Plouray aquest estiu. S’ Eminència farà un pelegrinatge a la muntanya Manjushri a la Xina durant aquest període. La seva arribada a Plouray es posposa per a més tard, potser aquesta tardor.

Us dic fins aviat a Plouray als retirs de Guru Deua i de Yangtik que tindran lloc aquest estiu. (Guru Deua: 26-29 de juliol; Yangtik: 11-15 d’agost)

Us desitjo el millor,

Drubpön Nawang Tenzin Paksam Yongdu