Curs Lama J Yeshe Introducció a Lhagtong 17 juny 23

Curs presencial “Introducció a Lhagtong, la visió superior” dirigit per Lama Jigme Yeshe. Dissabte 17 juny, matí i tarda. Carrer Consell de Cent 382.

Després d’uns anys de practicar Shine, en aquest curs Lama Jigme Yeshe començarà a introduir la pràctica de Lhagtong.

Per a les persones que comencen a meditar, amb la pràctica de Shine es desenvolupa l’atenció plena o “mindfulness”, prenem consciència de nosaltres i del nostre entorn, disminueix l’estrès i l’ansietat, i es guanya tranquil·litat, equilibri i benestar, desenvolupem la nostra saviesa emocional a la vida del dia a dia, aconseguim que la ment estigui en calma, estable i clara.

Per a aquelles persones que volen aprofundir, la meditació de Shine per si sola no porta a alliberar-se del cicle de les existències, però és la base, un preliminar imprescindible, per arribar a Lhaktong i Mahamudra.

Lhagtong, en tibetà, i vipashyana, en sànscrit, significa visió superior, veure més enllà. En el budisme mahayana implica l’anàlisi, la reflexió, la investigació i la familiarització amb la forma real en què existeixen les coses i s’utilitza per desenvolupar la saviesa de la vacuïtat. Una comprensió profunda que desarrela la ignorància i la il·lusió que són la causa de les emocions pertorbadores o pertorbacions mentals.

Un cop aconseguida una certa calma, havent aconseguit que la ment estigui plàcida, estable, ferma i clara, alliberada dels extrems de l’agitació i del torpor, i de la manca de consciència, tenim capacitat d’investigar i veure més enllà dels nostres sentits, del que creiem que és la realitat.

La meditació Shine és la base per a desenvolupar Lhagtong. Juntes, Shine i Lhagtong, per veure la naturalesa veritable de tot, l’estat natural, el Mahamudra.

Data: Dissabte 17 juny 2023

Hora: 10:15 – 13:30 i 16:00 – 19:00

Lloc: Ronda Barcelona. Consell de Cent 382. Bus H12, M Girona L4, Tetuan L2

Preinscripció necessària a través de l’enllaç: https://forms.gle/7kEtPbo4jA3mi8gE7

Aportació:  

Només matí: 25€ – A l’ atur i estudiants, 15€ – Socis/es, gratuït

Matí i tarda: 45€ – A l’ atur i estudiants,  25€ – Socis/es, gratuït

Informació: drukpa.barcelona@gmail.com