Curs meditació Lama J Yeshe 22 abril 2023

Lama J Yeshe: Meditació SHINE. Calmar la ment. Canviar la vida. 22 abril 2023. Presencial. Consell de Cent 382.

La meditació SHINE, shamata en sànscrit, és un recurs útil per a treballar la nostra ment per tal que arribi a estar en calma i sigui estable i clara. Quan la ment està clara, som lliures. Una ment en calma, estable i clara ens porta a una vida harmònica amb les nostres circumstàncies.

Amb la meditació es desenvolupa l’atenció plena o “mindfulness”, prenem consciència de nosaltres i del nostre entorn, disminueix l’estrès i l’ansietat, i es guanya tranquil·litat i benestar, amb la possibilitat de desenvolupar la saviesa emocional en la vida dia a dia.

Per a aquelles persones que volen aprofundir en la pràctica, la meditació de SHINE en ella mateixa no porta a alliberar-se del cicle de les existències, però es la base, un preliminar imprescindible, per accedir a Lhaktong i Mahamudra.

Dintre del cicle de cursos de meditació dirigits per Lama Jigme Yeshe Dorje que de manera individualitzada i personal dóna consells per a la pràctica.

Els cursos s’emmarquen en un programa que es desenvolupa en combinació amb el text de la Pràctica preliminar de Guru Ioga, compost per Sa Santedat el Gyalwang Drukpa. Es tracta d’un programa pràctic i progressiu fonamentat en les instruccions de Künkyen Pema Karpo, el IV Gyalwang Drukpa (1527-1592) – A Record of Mahamudra Instructions -.

Data: Dissabte 22  abril 2023

Hora: 10:15 – 13:30

Lloc: Ronda Barcelona. Consell de Cent 382. Bus H12, M Girona L4, Tetuan L2

Preinscripció necessària a través de l’enllaç: https://forms.gle/RUn2D17URYUYnddWA

Aportació:  25€ – Aturats-es, 15€ – Socis/es,  gratuït

Informació: drukpa.barcelona@gmail.com