Drukpa Barcelona

L’agost de 2015 Sa Santedat el Gyalwang Drukpa, cap espiritual del llinatge Drukpa del budisme de l’Himàlaia, va donar la seva benedicció per formalitzar un centre del llinatge Drukpa a Barcelona i li va atorgar el nom de “Druk Rangshar Kyipe Tsel”, “El bosc Drukpa de la felicitat espontània “, amb el desig d’establir a la ciutat de Barcelona un lloc de trobada de la sangha per a la pràctica i el desenvolupament espiritual.

Està sota l’autoritat espiritual de Sa Santedat el Gyalwang Drukpa i del seu representant a Europa, el Vn, Drubpön Ngawang Tenzin, que visita el centre dos cops l’any i del lama Jigme Yeshe Dorje que amb el consell de Drubpön Ngawang dirigeix les pràctiques i els aspectes espirituals quotidians. El llinatge Drukpa té la seva seu europea a Drukpa Plouray – Congregation Pel Drukpay Tcheutsok, a Bretanya – França.

El desig de la sangha és donar suport a les nombroses activitats espirituals, humanitàries, ambientals i educatives impulsades per Sa Santedat el Gyalwang Drukpa.

El centre és obert a les persones que vulguin aprendre, o descobrir, sobre el budisme, basant-se en el llinatge Drukpa, i més àmpliament sobre la cultura dels pobles de l’Himàlaia.

 

Esperem la vostra visita, sereu benvinguts i benvigudes.

¡Fins aviat!