Curs Lama Jigme Yeshe 27 abril 2024

27 abril 2024. Curs de Shine – ment plàcida i Lhagtong – visió profunda. A càrrec de Lama Jigme Yeshe. Curs d’estudi i pràctica que combina la pràctica de Shine i la de Lhagtong. Presencial i on line

Per a començar, la pràctica de Shine és una eina útil en el dia a dia perquè  desenvolupa l’atenció plena o “mindfulness”, que permet de prendre consciència de nosaltres i del nostre entorn, disminuir l’estrès i l’ansietat, guanyar pau interior, equilibri i benestar, i desenvolupar la saviesa emocional per afrontar els reptes quotidians.

A més, si es vol aprofundir, amb una certa calma assolida a través de la pràctica de Shine, havent aconseguit, que la ment estigui plàcida, estable, ferma i clara, alliberada dels extrems de l’agitació i del torpor, i de la manca de consciència, tenim capacitat d’investigar i veure més enllà dels nostres sentits, del que creiem que és la realitat.

Comença així la pràctica de Lhagtong, en tibetà, i vipashyana, en sànscrit, que significa visió superior, veure més enllà. En el budisme mahayana el Lhagtong implica l’anàlisi, la reflexió, la investigació i la familiarització amb la forma real en què existeixen les coses i s’utilitza per desenvolupar la saviesa de la vacuïtat que porta a la comprensió del Mahamudra.

Data: Dissabte 27 abril 2024

Hora: 10:15 – 13:30 i 16:00 – 19:00

Lloc: Drukpa Barcelona. Passeig de Sant Joan 172, 1r – 1a. M L4 Joanich i Verdaguer, L5 Verdaguer. Bus H10, D50, V19

Inscripció: https://forms.gle/mwULAGQWuWe4pwhCA

Aportació:

Només matí:30 € – A l’ atur, estudiants i socis/es, 20€

Matí i tarda: 50€ – A l’ atur i estudiants i Socis/es, 30€

Informació: drukpa.barcelona@gmail.com