Meditacions en la natura

10 i 11 / maig / 2024. Meditacions en la natura a càrrec de Lama Jigme Yeshe. 19:15 – Centre Drukpa Barcelona i 10:30 – Parc Montjuïc

Aquesta activitat, a càrrec de Lama Jigme Yeshe, forma part del projecte “Meditació en acció i defensa del medi ambient” que es desenvolupa en dues parts, la primera de gener a juliol. La segona de setembre a desembre.

Davant la situació d’emergència en la qual ens trobem, és important veure com ens podem implicar, actuar, en el respecte i defensa del medi ambient seguint l’ensenyament de Buda.

Amb la conferència i ensenyaments de Kyabje Drukpa Thuksey Rinpoche, el 19-21 gener 2024, es va introduir i va centrar el tema, què i com fer respecte a la protecció del medi ambient.

Amb l’activitat “Conèixer la flora mediterrània i fauna associada”, a càrrec de Jigme Yönten, ens vam aproximar al coneixement i reconeixement del medi en el qual vivim.

Ara, aquestes activitats de meditació, a càrrec de Lama Jigme Yeshe, ajudaran a prendre contacte, des del nostre interior, amb la natura, i des d’ahí, tenir la possibilitat d’ obrir-nos a l’entorn. Sentir la natura en tota la seva manifestació, i comunicar-nos amb ella

Experimentar les sensacions que produeix estar asseguts o assegudes a l’aire lliure en contemplació meditativa, les percepcions que tenim i com tot l’entorn ens impregna, per sentir que no n’estem separats, que en formem part, que som no dos.

A través de l’estudi, reflexió i meditació, posada en pràctica, podem prendre consciència de qui som, on som, què fem, perquè ho fem i què hem de canviar, si convé.

Finalment, el dia 29 de juny hi haurà una presentació de les activitats que duu a terme l’escola Drukpa en defensa del medi ambient mitjançant l’organització humanitària Live to Love.

Dia: 10 i 11 maig 2024

Hora:

Dia 10: 19:15 – 20:30

Dia 11: 10:30 – 13:30

Lloc:

Dia 10: Centre Drukpa Barcelona. Passeig de Sant Joan 172, 1 -1.

Dia 11: Parc de Montjuïc.

Aportació suggerida: Dia 10, 10€ – dia 11, 10€

Inscripció: https://forms.gle/iJFuQDNCGT1d6Wn6A

Info: drukpa.barcelona@gmail.com