Carta de Drubpön Nawang (16-02-2018)

Avisos Carta de Drubpön Ngawang

16 febrer 2018

Us desitjo tot el millor per aquest any Gos de Terra.

L’any passat vam tenir l’honor de rebre Sa Santedat el Gyalwang Drukpa que va dirigir un retir de Yangtik segons un nou text i va inaugurar el Lama Lhakhang. Tot es va desenvolupar perfectament i li vaig demanar a Sa Santedat que tornés el proper mes d’agost.

Com vosaltres sabeu, S’ Eminència Bairo Rinpoche va passar al parinirvana a França i Sa Santedat El Mayum-La van decidir que el període de dol dels 49 dies i la cremació es dugués a terme a Drukpa Plouray. Per a aquesta ocasió, van venir Sa Santedat Kathok Getse Rinpoche, lames i monges de Bhutan i Nepal. Va ser un període d’intenses pregàries de ofrenes diàries de tsok, llums i flors, també va ser una pluja benediccions i una gran acumulació de mèrits per a tots nosaltres i per al centre.

Agraeixo, des del fons del meu cor, a Sa Santedat i a Mayum-La la confiança que ens han concedit. Malgrat la seva tristesa, estaven molt contents amb la implicació i dedicació de tots els presents.

Personalment, vull donar les gràcies als religiosos, als residents, a l’oficina, als membres de les diferents sanghes europees i britàniques per la seva ajuda i participació. Estava molt emocionat i admirat per la constant energia i la impecabilitat de moltes persones.

Voldria acabar recordant-vos que avui és quan estem construint la nostra vida futura. És essencial mostrar disciplina i perseverança. Espero que tots fareu tot el possible per venir al centre almenys un cop l’any.

Les meves pregàries són amb vosaltres.

Drubpön Ngawang Tenzin Pagsam Yongdu

Representant de Sa Santedat el Gyalwang Drukpa a Europa.