Curs de meditació 19 de març 2022

Curs de meditació 19 de març 2022. Curs presencial de meditació Shi-ne  – Calmar la ment, canviar la vida – Dirigit per Lama Jigme Yeshe, responsable espiritual del centre.

Dintre del cicle de cursos de meditació dirigits per Lama Jigme Yeshe Dorje que de manera individualitzada i personal dóna consells directes i aguts per a la pràctica,

A través d’aquesta pràctica de meditació es desenvolupa l’atenció plena o “mindfulness”, prenem consciència de nosaltres i del nostre entorn, disminueix l’estrès i l’ansietat, i es guanya tranquil·litat i benestar, desenvolupem la nostra saviesa emocional en la vida quotidiana.

Recurs útil per tal de treballar la nostra ment per aconseguir que estigui en calma i sigui estable i clara. Quan la nostra ment està clara, som lliures; el que ens porta a una vida harmònica amb les nostres circumstàncies.

Per a aquelles persones que volen aprofundir en la pràctica, la meditació de SHINE es la base, un preliminar imprescindible, per accedir a Lhaktong i Mahamudra.

Els cursos s’emmarquen en un programa que es desenvolupa en combinació amb el text de la Pràctica preliminar de Guru Ioga, compost per Sa Santedat el Gyalwang Drukpa. Es tracta d’un programa pràctic i progressiu fonamentat en les instruccions de Künkyen Pema Karpo, el IV Gyalwang Drukpa (1527-1592) – A Record of Mahamudra Instructions -.

 

Activitat presencial

Data: Dissabte 19  març 2022

Hora: 10:15 – 13:30

Lloc: Centre budista DRUKPA BARCELONA. Carrer de Badia 24. M Fontana L3

Preinscripció necessària a través de l’enllaç: https://forms.gle/aahGbLFhboX4vPoc8

Aportació:  20€ – Aturats-es, 10€ – Socis/es,  gratuït

Informació: drukpa.barcelona@gmail.com